PUBG Mobile oyuncuları şu anda 4.1 sürümünün tadını çıkarırken, PUBG Mobile 4.2 Sürümün beta sürüm denemeleri hız kesmeden devam ediyor. PUBG Mobile 4.2 Güncellemesi şu anda beta aşamasında olasa bir çok yeni içerilikleri deneme ve oynama imkanı sunuyor.
Güncelleme Primewood Genesis, Marvel’in Galaksinin Koruyucuları Groot. ile iş birliği yapacak ve PUBG Mobile 4.2 güncellemesinde yerini alacak.
Yeni araç – Akrep
Bu sürüm güncellemesinde, ana temalı araç Akrep olacak. Oyundaki ilk böcek aracı olacak. Bu aracın azami hızı 40 km/saat. Diğer canlı araçlardan farklı olarak, birden fazla özel özelliğe sahip olacak.
Yeraltına inme özelliği, sürücünün yerin derinliklerine inmesine ve yer altında ilerlemesine olanak tanıdığı için en iyi özelliklerden biridir. Bu özellik aynı zamanda oyuncuları düşman saldırısındanda koruyacak. Akrep aracının ayrıca kuyruğundan mermi fırlatma özelliğide olacak ve yer altında iken düşmana saldırabilinecek.

Yeni Özellik Takım Arkadaşı Desteği
Bu sürüm güncellemesiyle oyuna en çok beklenen yenilik geliyor. Bu özellik sayesinde, takım arkadaşınızın avucuna bir ayağınız ile basarak tırmanılamayan binalara veya engelleri aşabilir ve tırmana bilirsiniz. Bu özellik ayrıca yukarı tırmanan arkadaşınızın yardımı ile ellerinden tutarak yukarı çekebilmeniz..
Görsel ve Ses iyileştirmeleri
4.2 Beta sürümündeki deneyimlerimize göre çevresel sesler düzenleniyor ve görsel düzenlemelerle daha iyi bir oyun deneyimi sağlanması amaçlanıyor.
Yeni süper güçler
Kelebek perisi

Bu yeteneği kullanarak karakterinizin sırtında bir kanat olacak. Bu süper güçle uçabilir, hızlanabilir ve düşmanlarınıza saldırabilirsiniz. Bir yerden bir yere hızlı bir şekilde gidebilirsiniz. Bu yetenek ile zorlu engelleri aşabilir, binalara tırmanabilir, ve diğer düşmanlarınıza karşı avantaş sağlayabilir ateş açabilirsiniz.
PUBG Mobile 4.2 Çıkış Tarihi
PUBG Mobile 2 ayda bir yeni bir büyük güncelleme sunar. Bunu baz aldığımızda 2026 Ocak ayının 1 yada 2 haftasında bu büyük güncellemeyi muhtemelen alacağız.



